divendres, 16 de maig del 2014

SORTDA A LA VAQUERIA !!!!

Estimades Famílies:

La programació d'aquesta setmana ha anat encaminada a la preparació de la sortida que hem desenvolupat avui. Com ja sabeu, aquesta sortida la volien desenvolupar a partir de l'interés i dubtes sobre el nostre Projecte dels aliments. D'on surt la llet???, on viuen les vaques???, que ens trobarem a la granja???....han estat algunes de les preguntes que han sortit.

En la primera sessió hen volgut utilitzar material del racó de les construccions, diferents animals de goma ens ha servit per iniciar una conversa en la que hem obtingut una avaluació previa sobre els coneixements que tenien sobre el tema...  



Es va iniciar una gran conversa i entre tots, varem resoldre les nostres dubtes. També varem treballar la lecto-escriptura, aprofitant l'estampació amb lletres i la grafia en la nostra PDI.
 I desprès quedava representar-lo a nivell gràfic i amb un dibuix inicial de lo que era per nosaltres una granja i què ens trobariem en ella.




Tots estavem molt il.lusionats amb la sortida i per fí ha arribat el dia...

Avui tots preparats: crema solar, gorra, roba cómoda i un gran dia..... ha fet que la nostra sortida hagi estat molt divertida.

El nostre tinerari  ha estat molt divertit, primer ens han acompanyat a realitzar un recorregut per veure les diferents vaques i bous, on mengen, on viuen i com s'organitzen per dur a terme el cuidado de tota la granja, i desprès ens han donat a provar un got de llet pels que la volien provar.

Hem esmorçat i amb el gran dia que feia hem pogut jugat en el camp tots junts.

I finalment ens hen explicat com fan els formatges, per cert, hem aprofitat per comprar -ne... ...muuuu qué bo que estàva!!!!!

Si voleu veure com ha anat i lo bé que ho hem passat, aquí teni un bon recull dels diferents moments que hem passat.....

I la nostra sortida, com podeu veure en les imatges, ha acabat amb una cara ben contenta d'alegria i satisfacció del gran dia que hem gaudit !!!!!

Vull aprofitar per donar les Gràcies a tot el personal de la Vaqueria de Santa Gertrudis, per les seves atencions i lo bé que s'han portat amb la classe dels Plàtans.

Esperem poder repetir la sortida......

Salutacions,
Olga.


1 comentari:

  1. La salída ha sido un acierto, Iván nos dijo que se lo pasó " Pipa ", tan sólo daros las gracias a todas las profesoras por el esfuerzo que haceis con los niños!!!!

    ResponElimina