dilluns, 23 de juny de 2014

FESTIVAL FINAL DE CURS !!!!

ESTIMADES FAMÍLIES:

DIVENDRES VAREM CELEBRAR EL NOSTRE DARRER DIA D'ESCOLA AMB UNA GRAN FESTA  FINAL DE CURS,  AMB LA TEMÀTICA DE GREASE.

L'ESPECTACÍÓ ESTAVA SERVIDA. ELS NERVIS DE LA CLASSE DELS PLÀTANS I LA IL.LUSIÓ I GANES DE TOTS ELS MESTRES QUE FORMEN AQUEST CLAUSTRE ESTAVEN A L'HORA DE  CELEBRAR UN DIA TAN ESPECIAL.

L'HORA VA ARRIBAR I TOTS ESTAVEM PREPARATS....
MIRAU EL MOMENT DE LA NOSTRA ACTUACIÓ I LA GRAN SORPRESA:  L'EQUIP D'INFANTIL TENÍEM PREPARAT UNA COREOGRAFIA D'UN REMIX DE TOTS ELS BALLS DE P3,P4 I P5.
COM PODEU COMPROVAR LA CLASSE DELS PLÀTANS HO VA FER GENIAL !!! VA SER MOLT DE DIES D'ASSAIG, MÚSICA, NERVIS, I MOLTES MOLTES GANES DE QUE TOT SORTIS BÉ. I AIXÍ VA SER !!!VOLDRIA DEDICAR-VOS ALGUNES PARAULES DE DESPEDIDA:
ARRIBA L'ESTIU I L'ANY QUE BÉ COMENÇARÀ UN ALTRE CURS, PERÒ NO VULL DEIXAR PASSAR L'OCASIÓ DONAR LES GRÀCIES A LA AMYPA DE CAN CANTÓ PER TOT EL SUPORT QUE M'HA DONAT EN AQUEST EL MEU PRIMER CURS EN AQUESTA ESCOLA, I L'AJUDA QUE VAIG TENIR D'ELLS EN EL VESTUARI DELS NINS/ES DE LA MEVA CLASSE. TAMBÉ PER REALITZAR LA SEVA FEINA EN LA ORGANITZACIÓ I COL.LOCACIÓ DE TOTA LA FESTA. SÓN UN GRAN GRUP !!!

I NOMÉS EN QUEDA DIR A TOTS ELS MEUS PAPAS I MAMAS QUE HA ESTAT UN CURS AMB UN COMENÇAMENT UN POC A TÍPIC, PERÒ QUE AIXÍ I TOT HEM ACONSEGUIT FORMAR UN GRAN GRUP: LA CLASSE DELS PLÀTANS.

GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES DE LA MEVA CLASSE PER LA SEVA COL.LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ EN LES DIFERENTS PROPOSTES, ACTIVITATS, SORTIDES I TALLERS QUE HEM ANAT DESENVOLUPANT.

HA ESTAT UN CURS MOLT ESPECIAL PER MI I ESPER QUE TAMBÉ PELS VOSTRES FILLS.
HA ESTAT UN PLAER PODER COMPARTIR AMB ELS AQUEST PRIMER CURS D'AQUESTA NOVA ETAPA EDUCATIVA.

ENS VEIEM PER SETEMBRE AMB MOLTES GANES I IL.LUSIÓ.

UNA GRAN ABRAÇADA I PETÓ..
OLGA

1 comentari:

  1. Fins aviat!!!! :)
    Personalment, us seguiré per aquí, mai me'n obligaré de la classe dels plàtans!
    Besitos!
    Conchi.

    ResponElimina