dimecres, 22 d’octubre de 2014

CALENDARI VISUAL DE LA CLASSE DE LES LLUNES

Estimats papas:

Dins l'aula els nins/es de la nostra classe vivenciem molt de moments d'escriptura compartida, i de manera significativa, forma part del nostre aprenentatge diari. Moments en els quuals rebrem l'ajuda dels nostres companys/es i que ens serveixen per realitzar una tasca comú entre tots i amb un resultat de seguritat i confiança.


Els moments de l'assamblea, el projecte de treball, contes, i converses que van sorgint ens ajuden a entrar en el mon de les llestres i formar part de la nostra vida diària.......


Per això hem creat una eina més que ens pugi ajudar a sequenciar la nostra tasca diària i treballar la lecto-ecriptura a la vegada:

EL NOSTRE CALENDARI VISUAL DE LA CLASSE DE LES LLUNES


Entre tots hem escrit cadascú dels noms de les activitats que anem a desenvolupar: música, psicomotricitat, lògica-matemàtica, projecte,...


Despres, hem construit el nostre calendari que cada dia anirem formant depenent de l'activitat que duem a terme. Mirau que bé ens ha quedat !!!


                                              Aquesta serà una tasca de l'encarregat del dia però
                                                              en la que tots participarem. 


Com podeu veure el nostre Calendari diària serà una activitat més que ens ajudarà en el nostre procés d'aprenentatge de la lecto-escriptura.

Esper que vos hagi agradat,

Salutacions,
Olga.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada