dilluns, 22 de juny de 2015

FESTIVAL FINAL DE CURS


Estimats papas:

El gran dia va arribar després de molts d'assatjos, dies de nervis i molta, molta feina per part de la classe de les Llunes....estava tot preparar per passar una gran estona en família i amb tota la comunitat educativa....va arribar el nostre Gran Festival Final de Curs.

Aquest curs la temàtica que varen triar al cicle d'infantil va ser : Salsa.

Els infants durant quasi gairebé un mes han estat assatjant i preparant una cançò per poder ballar tots junts i amb una gran coreografia i festimenta els nins/es de la classe de les llunes va sortir a baillar !!!!

TOTS PREPARATS EL GRAN FESTIVAL VA COMENÇAR.....

LA NOSTRA GRAN SORPRESA VA SER EL PREMI QUE ENS VAREN ENTREGAR PER PART DE LA AMYPA DE LA NOSTRA ESCOLA:

OSCAR ALS MÉS DIVERTITS ......
QUINA IL.LUSIÓ ENS VA FER A TOTS...


COM PODEU COMPROVAR VA SER UNA TARDE INOLVIDABLE....TOTS , PARES, MARES, MESTRES I INFANTS VAREM GAUDIR MOLT !!!!!!!!

VULL APROFITAR AQUEST ESPAI COMÚ PER DONAR LES GRÀCIES A LES MAMAS DE LA MEVA CLASSE QUE ENS VAREN AJUDAR A CONFECCIONAR LES FALDES I DESPRÈS A VESTIR ALS NOSTRES GRAN ARTÍSTES....MOLTES GRÀCIES !!!!!

TAMBÉ AGRAIR A LA NOSTRA AMYPA , TOTA LA FEINA DESENVOLUPADA I CONTRIBUIR A QUE TOTS PASSASSIN UNA GRAN TARDE AMB UNA GRAN AMBIENTACIÓ DE CINE I ESPECTACLE.

I TAMBÉ VULL DESPEDIR-ME DES D'AQUESTA FINESTRA DE NA VICENTA, LA NOSTRA PRESIDENTA DE L'ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES QUE JA NOS ESTARÀ AMB NOSALTRES EL CURS QUE BÉ. GRÀCIES VICENTA PER ESTAR SEMPRE DISPOSTA A COL.LABORAR I FORMAR PART DE LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA. UNA GRAN ABRAÇADA DE TOTA LA CLASSE DE LES LLUNES.


SALUTACIONS,
OLGA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada