dijous, 30 de juny del 2016

FINAL DE CURS !!

ESTIMADES FAMÍLIES:
Us deman disculpes per què no he pogut posar-vos les fotos de la platja i de la festa de l'aigua. Problemes de logÍstis ajens a mi...

Vull aprofitar aquesta finestreta, com sempre ho he fet, per didicar-vos unes paraules de acomiadament en aquest que ha estat el nostre darrer any junts.

La nostra convivència junts va començar fa tres anys, tots estabem molt inquiets, pares, nins i jo també per què jo també començava una nova etapa en aquesta escola.

Recordeu que no varem tenir periode d'adaptació per circunstànmcies de al vaga, però encara i així el poder conèixer als vostres fills i formar un gran equip va mereixi la pena passar aquells dies tan dificils.

Durant aquestos tres anys, i en el nostre recorregut junts, hem compartir moltes coses, hem madurat, hem jugat, hem aprés, he experimentat, hem manipulat hem compartir....però el més important ha estat que hem anar creixent junts fent-nos unes grans personites!!!

Gràcies a totes les famílies per contribuir, col.laborar, participar i estar sempre al nostre costat en aquesta etapa educativa.
Gràcies  a la nostra apyma per tota la feina que realitza i l'implicació que sempre esta dispossada per tot.

Però sobre tot gràcies al grup de 25 alumnes que durant aquestos tres anys han fet que estigui cada dia més orgullosa de la feina que desempeny. Pe tots els moments que he viscut han ell i per totes les alegries i coses que he compartit amb ells.

Sempre estareu en el meu cor, us desig tot el millor en aquesta nova etapa que començareu !!

Ha estat un plaer poder tenir-lo d'alumnes en aquesta etapa educativa.....

NO HI HA BONS MESTRES SINO UNS BONS ALUMNES QUE LE ACOMPANYEN !!!

Bon estiu i Bones Vacances !!!

GRÀCIESSSSSSSS DE TOT COR!!!!

Amb molt de carinyo,
Olga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada