dimarts, 9 de juny de 2020

EDUCACIÓ FÍSICA

GOT TALENT VIRTUAL CEIP CAN CANTÓ
Bon dia! 
Tens una habilitat especial que t'agradaria compartir? T'agrada ballar? Fas malabarismes? Toques un instrument? Estimes un esport en especial? Vols contar acudits? Qualsevol activitat serà benvinguda!
T'anim a presentar-te al nostre Got Talent de final de Curs.
Com? Tot el qui vulgui participar, haurà d'enviar-me algun vídeo (màx. 30") o foto de l'activitat. No hi haurà 1r premi, ni 2n, ni 3r...només per mostrar la vostra habilitat ja sereu guanyadors i guanyadores!!!!! Animau-vos!!* I per finalitzar, us deixo dos activitats per gaudir en família o amb un grupet d'amics. Només necessitareu bona música i ganes de passar-ho bé!
1) El rei/reina de la pista: Buscau en espai on es col·loqui tota la família o grup d'amics (en disposició de cercle o mig cercle). El voluntari/a que vulgui començar a ser el rei o reina de la pista, haurà de demanar una cançó que li agradi i començarà a ballar, la resta de la família o amics, hauran de copiar els seus moviments. Quants voldran ser rei o reina de la pista?
2) El Limbo: Dos persones són les encarregades d'aguantar un pal de granera o qualsevol en horitzontal i a la mateixa alçada. Es posa bona música, es fa una filera amb tots els participants i, d'un en un, i de manera organitzada, van passat per davall del pal flexionant les cames i donant saltets, sense tocar el pal. No val flexionar el coll per passar. Després de fer la 1ª passada, es fa una segona passada però amb el pal en una alçada inferior i així successivament.
 Qui serà el més flexible? 
* Papis i mamis, alerta amb l'esquena en aquesta activitat.
Adreça electrònica: vcolomar1@educaib.eu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada